Sarıçimen İlkokulu
Sarıçimen Köyü / Çaldıran / VAN

VİZYON

Yetiştirdiği Öğrenciler  Yarının Yurttaşları : Dünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen, kendisi ve başkalarına karşı dürüst olabilen, sağlıklı yaşayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, inançlı çalışmasıyla, hak ederek başarıya ulaşmış, yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir. Bugünün Öğrencileri : Öğrenmenin keyfini, başarının tadını bilen ve paylaşan, üretken çalışkanlığıyla bu mutluluklara ulaşma heyecanı duyan, sınavlarda başarı gösteren, bilimsel, yaratıcı ve disiplinli, araştıran, bilgi kaynaklarını arayan, bulan ve kullanan, zamanını iyi planlayan, diğer öğrencilerle, öğretmenlerle ve ailesiyle olumlu iletişim becerileri olan bireylerdir.

MİSYON

Sarıçimen ilkokulu misyonu, güzel bir köy ortamında okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim